Fillers Göteborg | Läppar, Käklinje, Kindben & Näsa - Läppförstoring

Boka Konsultation


lorem ipsum
    • Fillers Göteborg
    • För att återge eller utöka ansiktsdrag med ett kroppseget material är fillers otimalt.

    • Body sculpting
    • Framhäv siluetten, jämna till höfter och återställ förlorad volym. Fillers behandlingen som ersätter kirurgiska ingrepp.

    • Botox Göteborg
    • Besvärande fina rynkor eller överspända muskler, botox kan vara lösningen.

    • Microtoxin / Microbotox
    • Få jämn hudton, fantastisk lyster, släta ut fina linjer och minska porer allt i ett med vår microtoxin.

 • Priser
 • Blogg
 • Kontakt

Vad är fillers?

Hyaluronsyrebaserad fillers för naturlig volymgivning med form i fokus.

Fillers är i medicinsk term kallad hyaluronsyra detta är ett kroppseget material som återfinns naturligt i huden och verkar fuktgivande. Hyaluronsyran som vi använder är framtagen att efterlikna kroppens egna hyaluronsyra för en naturlig effekt med så liten risk för retning som möjligt. Det är därav ytterst ovanligt att vara allergisk mot hyaluronsyra-fillers. Fillers injiceras på olika djup i huden för att fylla ut rynkor, skapa volym, forma eller återskapa förlorad volym. Fillers Göteborg | Vi på Göta Klinik erbjuder fillers-behandlingar i Göteborg och arbetar alltid med de mest beprövade produkterna på marknaden och är noga med att endast använda CE-märkta produkter av icke-animalisk karaktär.

illustration av filler

Vad används Fillers till?

Framhäva drag, motverka volym förlust eller återställa redan förlorad volym

Då hyaluronsyra produktionen minskas med åldern kan huden lätt tappa elasticitet och fyllighet. Detta går att motverka med en hyaluronsyra behandling. Ett annat vanligt ålderstecken är volymförlust, en del av den naturliga åldringsprocessen med nedbrytning av fettdepåerna i bland annat ansiktet. Fettdepåerna håller upp huden och får oss att se släta ut, när dessa bryts ner börjar därför huden hänga och det är vanligt att se de första rynkorna träda fram. Det som då kan hjälpa är bland annat att ersätta den förlorade volymen med hyaluronsyra så att huden återigen hålls upp trots avsaknad av fettdepåer. Du kan även använda filler för att framhäva drag i ansiktet så som en tillbaka dragen haka eller en otydlig skingring av käken. De vanligaste områdena att behandla med fillers är läppar, kindben, näsa, haka och käklinjer.

Fillers Göteborg | Filler-behandling steg för steg.

Vi guidar dig igenom varje steg du tar med oss, från första kontakt till återhämtning efter behandling.

När du först kommer in till oss på Göta Klinik anmäler du dig i receptionen. Där får du en hälsodeklaration att fylla i medan du väntar. Din behandlare kommer ut och hämtar dig när det är din tur. I behandlingsrummet kommer ni först att genomgå en konsultation där du och din behandlare gemensamt får gå igenom vilken typ av behandling som passar dig, dina önskemål och vilket resultat du kan förvänta dig efter behandling. Behandlingen utförs genom att man injicerar fillern med ett eller flera nålstick i huden.  behandlingen tar olika lång tid beroende på vilket/vilka områden du valt att behandlar, men sällan längre än 1 timme.

Inför och efter fillerbehandling

 

Fillerbehandlingar kräver ingen förberedelse men vi rekommenderar att undvika alkohol och nikotin dagen innan behandling. Direkt efter behandling med fillers kan det behandlade området vara svullet och rådnat i ett par dagar efter behandling, men du kan absolut gå tillbaka till din vardag direkt efteråt. Man bör undvika nikotin tills svullnaden gått ned.

Varaktighet

 

En behandling med fillers håller i regel 3-12 månader, med längre varaktighet vid upprepade behandlingar. Alla kroppar bryter ner fillern olika snabbt så varaktigheten varierar stort från person till person.

Läs även om vad vi kan erbjuda inom Botox, Body Sculpting och Microtoxin.