Fillers Läppar Göteborg | Läppförstoring Göteborg

Boka Konsultation


lorem ipsum
    • Fillers Göteborg
    • För att återge eller utöka ansiktsdrag med ett kroppseget material är fillers otimalt.

    • Body sculpting
    • Framhäv siluetten, jämna till höfter och återställ förlorad volym. Fillers behandlingen som ersätter kirurgiska ingrepp.

    • Botox Göteborg
    • Besvärande fina rynkor eller överspända muskler, botox kan vara lösningen.

    • Microtoxin / Microbotox
    • Få jämn hudton, fantastisk lyster, släta ut fina linjer och minska porer allt i ett med vår microtoxin.

 • Priser
 • Blogg
 • Kontakt

Fillers läppar Göteborg | Få fylligare läppar!

Fillers Läppar Göteborg

Ett skönhetsingrepp som funnits länge är att förstora läpparna.

Läppförstoring har blivit mer och mer populärt under de senaste åren. Hos oss på Göta Klinik arbetar legitimerad personal som med säker hand utför injektionsbehandlingar i dina läppar med ett modernt synsätt på skönhet. Vi använder oss av kliniskt testade produkter som resulterar i bästa fillers för läppar och vi har bred erfarenhet inom läppförstoring som ger ett naturligt resultat. Vi vill möta dig i dina drömmar om perfekta, naturliga läppar och vill alltid erbjuda möjligheten att förverkliga dina drömmar hos oss.

illustration av filler

Hur går det till när du ska förstora läpparna?

 

Först av allt har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första läppförstoring eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande kring volymen av fillers dina läppar bör ha. Ungefär 30 minuter innan din injektion får du bedövning lagd på dina läppar för att bedöva nerverna i läpparna. Dessa nerver är några av de känsligaste vi har i våra kroppar och bedövningen är då till för att injektionen ska vara så smärtfri som är möjligt. När bedövningen börjat verka sker själva injektionen och är vanligtvis klar inom ett par minuter.

Fillers läppar före och efter

Här får du veta vad du ska göra före och efter behandlingen.

När injektionen är gjord kan du se resultatet direkt och dina läppar kan kännas spända och har vanligtvis en röd irritation som är på grund av svullnaden som blir. I många fall blir det små blåmärken vid behandlingsområdet, men de försvinner i takt med att svullnaden går ner. Hur dagen efter läppförstoring ter sig är olika beroende på hur känsliga dina läppar är och hur stor volym du har fyllt dina läppar med. Svullnaden som blir brukar normalt lägga sig efter två till tre dagar och du kan då se resultat hur dina läppar tagit form av behandlingen. För att få ett så bra resultat som möjligt väger konsultationen in som du gör tillsammans med din behandlare för att se hur stora läppar du vill göra och vad som är möjligt ur behandlarens perspektiv vid en läppförstoring.

Läppförstoring pris

Fillersbehandlingar för läppförstoring hos oss på Göta Klinik kostar 3.500 Kr per tillfälle. En detaljerad offert ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilken mängd du önskar, om det är exempelvis fillers 1 ml läppar, om du haft fillers innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om volym och behandling för att ge dig ett naturligt resultat.

Läppförstoring Göteborg

Hos oss på Göta Klinik är det viktigaste att du ska bli nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett naturligt resultat som utstrålar vackra läppar med en naturlig läppförstoring. Det är bättre att söka sig till en klinik med seriös behandling och legitimerad personal istället för att söka efter exempelvis ”läppförstoring Göteborg billigt”. För att få ett fylligt, långvarande resultat behöver du kontinuerligt fylla på dina läppar. För varje läppförstoring du gör, stärker du resultatet och det kommer att hålla längre än vad exempelvis enstaka fillers i läpparna som håller i ungefär 1-2 månader. Våra kompetenta behandlare på Göta Klinik finns för dig genom vår konsultation kring läppförstoring före efter och under din behandling för att du ska känna dig trygg med dina läppar.