Fillers Käklinje Göteborg | Framhäv dina ansiktsdrag

Boka Konsultation


lorem ipsum
    • Fillers Göteborg
    • För att återge eller utöka ansiktsdrag med ett kroppseget material är fillers otimalt.

    • Body sculpting
    • Framhäv siluetten, jämna till höfter och återställ förlorad volym. Fillers behandlingen som ersätter kirurgiska ingrepp.

    • Botox Göteborg
    • Besvärande fina rynkor eller överspända muskler, botox kan vara lösningen.

    • Microtoxin / Microbotox
    • Få jämn hudton, fantastisk lyster, släta ut fina linjer och minska porer allt i ett med vår microtoxin.

 • Priser
 • Blogg
 • Kontakt

Fillers käklinje Göteborg | Framhäv dina ansiktsdrag!

Fillers käklinje Göteborg

Käklinjen är ett av våra ansiktsdrag som ramar in ansiktet och bidrar till ansiktets form.

Fillers i käklinjen är ett skönhetsingrepp som framhäver ansiktsdragen och som ger ett naturligt lyft och ett mer symmetriskt ansikte. Hos oss på Göta Klinik arbetar legitimerad personal som med säker hand utför injektionsbehandlingar med fillers i käklinjen med ett modernt synsätt på skönhet. Vi använder oss av kliniskt testade produkter som resulterar i ett naturligt resultat med framträdande käklinjer formade efter ditt behov och önskemål. Vi har bred erfarenhet inom fillerbehandlingar för käklinjen som ger lyckade resultat.

illustration av filler

Hur går det till när du ska göra käklinje fillers?

Först av allt har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första fillerbehandling för käklinjen eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande kring volymen av fillers som din käklinje bör ha.

Tillsammans med injiceringen av fillers använder vi på Göta Klink bedövning för att injektionen ska vara så smärtfri som är möjligt. När bedövningen börjat verka sker själva injektionen som består av ett eller flera nålstick i det området du valt att behandla och är vanligtvis klart efter 15 minuter. Beroende på mängden fillers och storlek på område kan tiden variera.

Fillers käklinje före efter

När injektionen är gjord kan du se resultatet direkt och din käklinje kan kännas spänd och har vanligtvis en röd irritation kring behandlingsområdet som är på grund av svullnaden som blir. Rodnaden kring det behandlade området försvinner i takt med att svullnaden går ner.

Hur dagen efter fillerbehandlingen ter sig är olika beroende på hur känsliga din kropp är och hur stor volym av fillers du har fyllt din käklinje med. Svullnaden som blir brukar normalt lägga sig efter en veckas tid och du kan då se slutresultat av hur din käklinje tagit form av behandlingen.

För att få ett så bra resultat som möjligt väger konsultationen in som du gör tillsammans med din behandlare för att se stor volym av käklinje fillers du vill göra och vad som är möjligt ur behandlarens perspektiv vid en läppförstoring.

Fillers käklinje pris

Fillersbehandlingar för käklinje hos oss på Göta Klinik kostar från 6.000 Kr per tillfälle.

En detaljerad offert ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilken mängd du önskar, om du haft fillers innan eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om volym och behandling för att ge dig ett naturligt resultat.

Fillers käklinjen Göteborg

Hos oss på Göta Klinik är det viktigaste att du ska bli nöjd med ditt ingrepp

Vi vill att du ska få ett naturligt resultat av din fillerbehandling av käklinjen. Fillers i käklinjen ger möjligheten till att ändra ditt ansiktes kontur och form och är ett bra alternativ till exempelvis ansiktslyft eller kirurgiska behandlingar.

För att få ett fylligt, långvarande resultat behöver du kontinuerligt fylla på din käklinje. För varje fillerbehandling du gör, stärker du resultatet och det kommer att hålla längre än vad exempelvis enstaka fillers i käklinjen gör som håller i ungefär 6-12 månader. Våra kompetenta behandlare på Göta Klinik finns för dig genom vår konsultation fillers käklinje före efter och under din behandling för att du ska känna dig trygg med ditt val av skönhetsklinik.