Fillers Haka Göteborg |

Boka Konsultation


lorem ipsum
    • Fillers Göteborg
    • För att återge eller utöka ansiktsdrag med ett kroppseget material är fillers otimalt.

    • Body sculpting
    • Framhäv siluetten, jämna till höfter och återställ förlorad volym. Fillers behandlingen som ersätter kirurgiska ingrepp.

    • Botox Göteborg
    • Besvärande fina rynkor eller överspända muskler, botox kan vara lösningen.

    • Microtoxin / Microbotox
    • Få jämn hudton, fantastisk lyster, släta ut fina linjer och minska porer allt i ett med vår microtoxin.

 • Priser
 • Blogg
 • Kontakt

Fillers haka Göteborg | För ett mer symmetriskt ansikte!

Fillers Haka Göteborg

Att använda sig av en behandling med fillers i hakan ger ett resultat av en förstärkt haklinje och ett mer symmetriskt ansikte.

Behandling med fillers i haka är ett skönhetsingrepp som blivit mer och mer populärt under de senaste åren och som vi med glädje erbjuder hos oss på Göta Klinik. Med fillers i haka kan du förstärka dina ansiktsdrag, få ett mer markerat hakparti och fylla ut om du har en grop i hakan. Hos oss på Göta Klinik arbetar legitimerad personal som med säker hand utför injektionsbehandlingar i din haka med ett modernt synsätt på skönhet för att du ska känna dig trygg i din behandling. Vi använder oss av kliniskt testade produkter och har bred erfarenhet inom området haka fillers som resulterar i ett fint och naturligt resultat. Vi vill möta dig i ditt önskemål om en välproportionerad, naturlig haka och vill alltid erbjuda möjligheten att möta dina önskemål hos oss.

illustration av filler

Hur går det till när du ska göra filler i haka?

Först av allt har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första filler i hakan eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande kring volymen av fillers din haka bör ha. För att minska obehaget av nålsticken vid injiceringen av fillers, använder vi på Göta Klinik oss av bedövning i våra fillersbehandlingar. Bedövningen är för att behandlingen ska vara så smärtfri som möjligt. När bedövningen börjat verka sker injektionen och är vanligtvis klar inom ett par minuter.

Fillers haka före och efter

 

När injektionen är gjord kan du se resultatet på din haka direkt och du kommer att märka att du får ett mer markerat och framträdande hakparti. Vanligtvis blir det en irritation kring det behandlade området som beror på svullnad. Svullnaden som blir brukar normalt lägga sig efter 1-2 veckors tid och du kan då se slutresultat av hur din haka tagit form av fillerbehandlingen. För att få ett så bra resultat som möjligt väger konsultationen in som du gör tillsammans med din behandlare för att se hur du vill forma din haka och vad som är möjligt ur behandlarens perspektiv vid fillers för haka.

Fillers haka pris

Fillers för haka hos oss på Göta Klinik kostar från 4.000 Kr per tillfälle.

En detaljerad offert ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilken mängd du önskar, om du haft fillers innan eller om det är första gången för dig och vad du kan förvänta dig för resultat när behandlingen är gjord. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om volym och behandling för att ge dig ett naturligt resultat av din fillerbehandling.

Haka fillers Göteborg

Hos oss på Göta Klinik är det viktigaste att du ska bli nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett naturligt resultat av din behandling.

Fillers i hakan är ett bra alternativ till hakplastik och med fillers kan du få ett mer symmetriskt ansikte. För att få ett fylligt, långvarande resultat behöver du kontinuerligt fylla på din haka. För varje fillerbehandling du gör, stärker du resultatet och det kommer att hålla längre än vad exempelvis enstaka fillers i haka som håller i ungefär 6-12 månader. Våra kompetenta behandlare på Göta Klinik finns för dig genom vår konsultation fillers haka före efter och under din behandling för att du ska känna dig nöjd med ditt resultat.